Φιλικές τιμές, φιλοξενία κάθε εποχή του χρόνου!

Όροι

• Οι παραπάνω τιμές αφορούν το ημερήσιο κόστος ανά διαμέρισμα. Περιλαμβάνονται όλοι οι νόμιμοι φόροι. Δεν περιλαμβάνεται φόρος διαμονής υπέρ του δημοσίου: €0.50 ανά διαμέρισμα ανά διανυκτέρευση.
• Τα παιδιά μέχρι 10 ετών φιλoξενούνται δωρεάν.
• Τα studio μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι 3 άτομα,τα δίχωρα διαμερίσματα μέχρι 4 ενώ το τρίχωρο διαμέρισμα μέχρι 6 άτομα. Το επιπλέον κόστος για κάθε έξτρα κρεβάτι ανέρχεται σε 5 Ευρώ.

Κρατήσεις: Για κρατήσεις έως 2 ημέρες είναι απαραίτητη η εξόφληση, ενώ για κρατήσεις από 3 ημέρες και πάνω είναι απαραίτητη η κατάθεση προκαταβολής 30% του συνολικού κόστους.

Πολιτική Ακυρώσεων: Σύμφωνα με τον ισχύοντα κανονισμό του ΕΟΤ: Για Ακύρωση πάνω από 22 ημέρες πριν από την αναμενόμενη ημερομηνία άφιξης, δεν γίνεται καμία χρέωση και η προκαταβολή επιστρέφεται. 
Για Ακύρωση σε 22 μέρες και κάτω από την αναμενόμενη ημερομηνία άφιξης, χρεώνεται το 50% της συνολικής αξίας της κράτησης. Σε περίπτωση πρόωρης αναχώρησης ή καθυστερημένης άφιξης, χρεώνεται το 100% της συνολικής αξίας της κράτησης, όπως ήταν προγραμματισμένη.

Ώρα check in: 14:00-20:00
Ώρα check out: 12:00
Παρακαλούμε ενημερώστε μας εγκαίρως για την ώρα άφιξής σας, καθώς και για τυχόν ειδικές απαιτήσεις.